Lammert Bies     Interfacing     Sitemap     Forum 
 EN   NL   DE   

Aangenaam kennis te maken!

Mijn foto Hallo, ik ben Lammert Bies, de eigenaar van deze website. Ik ben 47 jaar geleden geboren in Nederland. Tot zeer recent heb ik daar gewoond, maar sinds mijn huwelijk in 2003 zijn dingen snel veranderd. Een aantal jaren geleden heb ik in Kazachstan een vrouw ontmoet en hoewel de culturen verschillend zijn hebben we beiden het gevoel dat we samen een schitterende toekomst tegemoet gaan.

Dit betekent niet, dat mijn activiteiten als computerprogrammeur op zijn laatste benen lopen. Mijn brede klantenbasis, de door moderne communicatietechnieken steeds kleiner wordende wereld en de aard van het werk maken het mogelijk dat ik praktisch ongehinderd mijn werk kan blijven continueren, onafhankelijk van de locatie op de aardbol waar ik mij bevind.

Sinds 1992 ontwerp ik software voor industriŽle en telecommunicatie toepassingen. Volgens mijn visitekaartje mag ik mij Directeur noemen. Had je dat gedacht toen je voor het eerst mijn foto op deze website zag? Oordeel nooit alleen op een gezicht!

Nou ja, directeur betekent nou ook weer niet dat ik veel mensen onder mij heb die het werk voor mij doen. In de praktijk betekent het dat ik een hoop werk zelf doe: financiŽle administratie, koffie zetten voor mijn klanten, af en toe grote schoonmaak in mijn kantoor en zelfs zo nu en dan ontwikkelen van een stukje software. Als je dit leest lijkt het alsof het werken in een eenmanszaak zwaar is, maar deskundigen hebben mij op het hart gedrukt dat mensen voor je laten werken nog moeilijker is. Daarom laat ik het voorlopig maar zo ...

Lammert Bies

No matter how minor the task,
you will inevitably end up
covered with grease and motor oil.
BROMBERG'S SECOND LAW OF AUTO REPAIR
  Apr. 2015
   Copyright © 1997-2017 Lammert Bies, Alle rechten voorbehouden