Home     Interfacing     Software     About     Sitemap   
 EN   NL   

Software

Het grootste deel van mijn leven heb ik software voor vele verschillende toepassingen ontwikkeld. Hier zijn wat links en gedachten over projecten waarbij ik betrokken ben geweest.

LibCRC

Een platform-onafhankelijke C bibliotheek om verscheidene CRC berekeningen uit te voeren. Dit project is gestart als een kleine ZIP file op deze site met daarin een paar CRC routines. Het is nu een complete bibliotheek voor meerdere platformen beschikbaar onder de MIT licentie.

LibFINS

Een platform-onafhankelijke C client bibliotheek om te communiceren met Omron PLCs. Dit project is ontstaan vanuit een bibliotheek die ik heb ontwikkeld om te communiceren met Omron PLCs vanaf verschillende computersystemen, waaronder Linux, Windows en FreeBSD. The code wordt gebruikt in productieomgevingen en is beschikbaar onder de MIT licentie.

Van C naar Go

Mijn sprong 50 jaar voorwaarts met het leren van een nieuwe programmeertaal. Het is niet echt een tutorial. Wanneer je de basis wilt leren om te beginnen met programmeren zijn deze artikelen waarschijnlijk niet het beste startpunt. Zie het meer als een jungle expeditie met alle hoogtepunten en ontberingen.

Speak with authority; however, only expound on the obvious and proven facts.
SPARK'S THIRD RULE FOR MANAGERS
  mei. 2021
   Copyright © 1997-2021 Lammert Bies, All rights reserved