Lammert Bies     Interfacing     Sitemap   
 EN   NL   DE   
Quick links

Lammert Bies, contact gegevens

Waar ligt Donkerbroek?

Vaart Oostzijde 7
8435 WD  Donkerbroek
Nederland

tel : +31–85–8888899
email :

Je moet begrijpen dat ik geen kabels, PLC componenten of andere items verkoop die worden genoemd op deze site. E-mails met verzoeken om prijsopgave of orders zullen door mij niet worden beantwoord. Ik heb andere dingen te doen dan het beantwoorden van e-mails van mensen die klaarblijkelijk niet de tijd hebben genomen om de informatie op deze website te lezen en te begrijpen.

Bovendien is het antwoord op verzoeken om de informatie op deze website in zijn geheel of in gedeelte te kopiëren voor gebruik op andere websites, scripties, boeken etc. altijd Nee. Ik hanteer een actief anti-kopieer beleid en als gevolg daarvan hebben reeds veel websites de gekopieerde informatie moeten verwijderen, of zijn zelfs geheel afgesloten door hun hosting bedrijf. Ik heb er geen problemen mee wanneer je over hetzelfde onderwerp als op deze site wil schrijven, maar wees origineel en schrijf je eigen teksten.

Linken naar deze site of naar specifieke pagina’s is geen probleem, maar embed geen hot-links naar mijn afbeeldingen. Hot-linking naar afbeeldingen gebruikt mijn bandbreedte en laat de keuze aan mij wat te doen met een hot-link. Je zou wel eens versteld kunnen staan van de technische mogelijkheden die ik heb om hot-linking van afbeeldingen tegen te gaan.

  Nov. 2019
   Copyright © 1997-2019 Lammert Bies, All rights reserved